(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivoojia Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Haluaisitko työlläsi tukea lasten hyvinvointia? Tienaisitko mielelläsi osa-aikatyöllä ja liikutko sujuvasti Espoossa? Meillä on paikka sinulle! Etsimme osa-aikaisia 

 

KOULUSIIVOOJIA

 

Espooseen. Tarkalleen ESPOONLAHDEN, KIVENLAHDEN, KAITAAN ja IIVISNIEMEN alueille. Työaika on kohteesta riippuen 3-4 h/päivässä klo. 15.00-22.00 välillä. Puhdasta jälkeä tehdään joka arkipäivä ma-pe. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 = 11,20€/h + mahdolliset iltalisät. Tämän lisäksi hyvällä työn jäljellä on mahdollista ansaita bonuksia ihan omaan tilipussiin. 

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme erittäin laadukasta siivouspalvelua. Sinulta käytännön työntekijänä odotamme vähintään 1-vuoden verran siivouskokemusta. Lisäksi olisi tärkeää, että sinulta löytyy sitoutumista korkeaan laatuun. Siivousalan koulutus on suuri plussa, mutta perehdytämme sinut joka tapauksessa töihisi. Kielitaitoedellytys tehtävässä on hyvä suomi tai hyvä englanti. 

 

Tarjoamme sinulle ison talon henkilökuntaedut ja etenemismahdollisuudet, välittävän esimiehen ja mahdollisuuden tehdä konkreettista, merkityksellistä työtä. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä vaikka esimiesuralle asti, jos se on sinun oma toiveesi. Arjen hyvinvointiasi meillä tukevat henkilökunta-alennukset mm. hierontapalveluista ja kuntosalijäsenyyksistä. Lisäksi jokainen pääsee sairauskassan jäseneksi koeajan päätyttyä.

 

Ja milloin sinut palkkaisimme? Vaikka huomenna! Älä siis aikaile, vaan jätä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. 

 

Vai haluatko vielä kysyä jotakin? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.