(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivoojia Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haluaisitko työlläsi tukea lasten hyvinvointia? Tienaisitko mielelläsi osa-aikatyöllä ja liikutko sujuvasti Espoossa? Meillä on paikka sinulle! Etsimme osa-aikaisia 

 

KOULUSIIVOOJIA

 

Espooseen, ESPOONLAHDEN, KIVENLAHDEN, KAITAAN ja IIVISNIEMEN alueille. Työaika on kohteesta riippuen 3 tai 4 h/pv ilta-aikaan sijoittuen ja puhdasta jälkeä tehdään joka arkipäivä ma-pe. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 mukainen, minkä lisäksi hyvällä työn jäljellä on mahdollista ansaita bonuksia ihan omaan tilipussiin. 

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme erittäin laadukasta siivouspalvelua. Sinulta käytännön työn tekijänä odotamme aiempaa siivouskokemusta ja sitoutumista korkeaan laatuun. Siivousalan koulutus on suuri plussa, mutta perehdytämme sinut joka tapauksessa töihisi. Kielitaitoedellytys tehtävässä on hyvä suomi tai hyvä englanti. 

 

Tarjoamme sinulle ison talon henkilökuntaedut ja etenemismahdollisuudet, välittävän esimiehen ja mahdollisuuden tehdä konkreettista, merkityksellistä työtä. Tuemme erittäin mielellämme sinun osaamisesi kehittämistä vaikka esimiesuralle asti, jos se on sinun oma toiveesi. Arjen hyvinvointiasi meillä tukevat henkilökunta-alennukset mm. hierontapalveluista ja kuntosalijäsenyyksistä.

 

Ja milloin sinut palkkaisimme? Vaikka huomenna! Älä siis aikaile, vaan jätä hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. 

 

Vai haluatko vielä kysyä jotakin? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.