(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisesti työstä? Haluatko työskennellä uniikissa ympäristössä ja olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?

Haemme nyt SIIVOOJAA koulukohteeseemme itäiseen Helsinkiin. Haemme loppuvuodeksi siivouksen osaajaa, työsuhde kestää 22.12.2020 asti. Mahdollisesti työtä saattaisi olla myös tammikuussa 2021. Työtä tehdään arkisin klo 9:00-17:00 välillä, 32,5h viikossa.

Toivomme sinun hallitsevan siivoustyön, olisi hienoa jos olisit aiemmin työskennellyt kouluympäristössä. Tässä kohteessa on paljon portaita ja työtä tehdään useassa kerroksessa, eli hyvä fyysinen kunto on tärkeää. Kohteessa on asiakkaita paikalla työpäivän aikana, ja heitä palvellaan tässä kohteessa suomeksi - sinun tulisi siis osata kieltä ainakin jonkin verran. Vastaat kohteen siivouksesta itsenäisesti, joten toivomme sinulta oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työotetta.

ISS:llä tarjoamme sinulle paikan jossa voit kasvaa. Työtä pääset tekemään moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä, työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Lue lisää ISS:stä ja tavastamme palvella asiakkaitamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys

Heräsikö mielenkiintosi? Laitathan hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Viimeinen hakupäivä on 25.11.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -