Koulusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

 

Haluatko työlläsi myös piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi luotettavuutta sekä asiakaspaveluhenkisyyttä vaativissa tilanteissa?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

KOULUSIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikaiseen iltatyöhön Tampereelle. Etsimme omatoimisia sekä ystävällisiä siivoojia pitämään huolta asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta. Työvuorot sijoittuvat iltaan ja siivousta tehdään maanantaista perjantaihin. Työvuoroja kertyy viikossa täydet 37,5 tuntia. 

 

Toivomme sinulta siivouskokemusta ja alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Myös iloinen mieli ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi, sillä pääset työlläsi ja asenteellasi ilahduttamaan monien päivää! Toivomme myös sujuvaa suomenkielentaitoa.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327213
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Kulttuuri/humanistinen ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32146487.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Tampere