(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Kaipaatko liikkuvaa työtä, jossa kättensä jäljen näkee välittömästi? Lue eteenpäin! Etsimme kokopäiväistä 

 

KOULUSIIVOOJAA

 

Leppävaaran alueelle. Tässä vakityössä työaikasi ovat ma-pe klo 17-21 . Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, kuten kaikki muukin L&T:n työsuhteisiin liittyvä.

 

Ketä etsimme? Tässä työssä tärkeimpiä työvälineitäsi ovat reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan sekä asiakaspalveluun riittävä suomen kielen taito. Aiempi siivouskokemus saa meidät kiinnostumaan välittömästi, mutta jos et ole vielä ammattimainen mopinheiluttaja ja asiakaspalvelija, perustele meille muuten, miksi olisit nappivalinta tehtävään! Työ on itsenäistä, joten itseohjautuminen kuuluu vahvasti persoonaasi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn isossa yrityksessä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Käytössäsi ovat Ison talon edut, kuten henkilökuntakerhon jäsenyys, jossa pääset käsiksi liikunta- ja kulttuuriseteleihin. Lisäksi meillä on kattavampi työterveyshuolto ja kuntosalietuja. Pidämme huolta, että työvälineesi ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. 

 

K I I N N O S T U I T K O ? Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan, sillä täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.