(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Kaipaatko liikkuvaa työtä, jossa kättensä jäljen näkee välittömästi? Lue eteenpäin! Etsimme kokopäiväisiä ja osa-aikaisia

 

KOULUSIIVOOJIA

 

Loimaalle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä vakityössä työaikasi sijoittuvat klo 6-16 aikavälille ja työvuorot vaihtelevat sen osalta, että oletko kokoaikainen vai osa-aikainen. Työpäivät loppuvat kuitenkin viimeistään kello 16.00, joten vapaa-aikaa jää rutkasti vielä muille puuhille. Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta (PL 3 = 11,20€), kuten kaikki muukin L&T:n työsuhteisiin liittyvä. Työ tapahtuu koulukohteissa, joten iloinen ja positiivinen asenne työhön on tärkeää!

 

Ketä etsimme? Tässä työssä tärkeimpiä työvälineitäsi ovat reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan sekä asiakaspalveluun riittävä suomen kielen taito. Aiempi siivouskokemus saa meidät kiinnostumaan välittömästi, mutta jos et ole vielä ammattimainen mopinheiluttaja ja asiakaspalvelija, perustele meille muuten, miksi olisit nappivalinta tehtävään! Olemme myös valmiita kouluttamaan sinut tutkintoon työsi oheessa. Työ on itsenäistä, joten itseohjautuminen kuuluu vahvasti persoonaasi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn isossa yrityksessä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Käytössäsi ovat Ison talon edut, kuten henkilökuntakerhon jäsenyys, jossa pääset käsiksi liikunta- ja kulttuuriseteleihin. Lisäksi meillä on kattavampi työterveyshuolto ja kuntosalietuja. Pidämme huolta, että työvälineesi ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. 

 

Kiinnostuitko? Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan, sillä täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.