(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Oletko luonteeltasi reipas tiimipelaaja?

 

Tämä tehtävä voisi sopia sinulle kuin nenä päähän! Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Tampereelle. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan oppilaitoksen puhtaanapidosta sekä tietenkin myös asiakastyytyväisyydestä. Kohteessa työskennellään pääasiassa arkisin maanantaista perjantaihin ja viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5 tuntia. Työ painottuu iltaan.

 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivousalalta, ja ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Työ on tiimityöskentelyä, joten odotamme hakijalta lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! Alan koulutus katsotaan eduksi ja työtehtävän suorittaminen vaatii sujuvan suomenkielen hallintaa.

 

Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, joten jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa.

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.