(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Muurasjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.

Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA Muurasjärvelle.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta oppilaitosympäristössä. Työaika sijoittuu klo 16-20 välille arkisin ja työtunteja kertyy 3,5-4 päivässä. Työsuhde on osa-aikainen sekä määräaikainen 31.12.2018 asti, mutta työsuhdetta voi olla mahdollisuus jatkaa tämän jälkeenkin.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Kohteen sijainnin vuoksi sinulla tulisi olla ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 11.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

– ISS on savuton työpaikka –