Koulusiivooja Korpilahdelle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Tule meille

 

SIIVOOJAKSI KORPILAHDELLE!

 

Meillä on tarjolla vakituinen ja osa-aikainen paikka siivousalan valmiiksi kirkkaalle tähdelle tai sellaiseksi haluavalle! Etsimme asiakaspalvelualtista siivoojaa: tehtävänäsi on huolehtia suurella sydämellä koulutilojen kokonaisvaltaisesta puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Työsi sisältää päivittäistä ylläpitosiivousta, unohtamatta ensiarvoisen tärkeää asemaa asiakaskohtaamisissa. Tarkkailet tilojen kuntoa sekä turvallisuutta ja huomioit asiakkaat oman työsi lomassa, iloisesti tervehtien.

 

Työpanostasi tarvitaan kohteessa aina arkisin kello 6:00-9:00, eli töitä kertyy viikossa yhteensä 15h ja jos sinulla on auto käytössäsi liikkumiseen, löytyy kohteita lähialueilta lisää. 

 

Etsimämme henkilö omaa reippaan ja iloisen asenteen sekä handlaa asiakaspalvelutilanteet.  Kohtaat niin asiakkaat kuin erilaiset työtehtävät rohkeasti ja tartut toimeen kuin toimeen. Mikäli tiedät mitä tuleman pitää, on siitä sinulle hyötyä. Meillä kuitenkin asenne ratkaisee, joten jos olet innokas ja motivoitunut oppimaan, pääset sillä hyvin pitkälle!

 

Katso meidän Keski-Suomen siivousyksikön terveiset videolta: https://vimeo.com/641467372

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan työn sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Isona talona meillä on paljon erilaisia henkilöstöetuja, kattava työterveys sekä sairauskassa. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TESin mukainen. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!    

 

Älä aikaile, jos kiinnostuit - nakkaa hakemus tulemaan nettisivujemme kautta HAE-painiketta painamalla. Työt alkavat perehdytyksellä heti, kun sopiva henkilö löytyy! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit kysyä lisätietoja rekry(at)lassila-tikanoja.fi (huomaathan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse).

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552121
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila&Tikanoja Lassila&Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Jyväskylä, Jyväskylä