(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Kauhavalle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

KOULUSIIVOOJAA

 

osa-aika työhön Kauhavalle. Työsuhde on määräaikainen, kestäen kevätlukukauden ajan. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme koulutilojen siivouksesta iloisella asiakaspalveluasenteella. Työ on monipuolista sisältäen mm.  luokkatilojen, yleisten tilojen, ruokalan ja wc-tilojen siivousta.  Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin ja työaika on 4h / pv, ajoittuen iltapäivään. L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta ja valmiuksia toimia itsenäisesti. Ulospäinsuuntautuneisuus ja kyky kohdata positiivisella fiiliksellä asiakkaita päivittäin on työn keskeinen ydinedellytys. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat tehtävässä plussaa, mutta asenne ja motivaatio ratkaisevat! 


 Saat meiltä:
   - Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
   - Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
   - Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
   - Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo