Koulusiivooja Joensuuhun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko arkityötä Joensuusta siivouksen parista? Jatkapa siinä tapauksessa lukemista sillä, etsimme nyt tiimiimme

KOULUSIIVOOJAA

Kerrotaan heti alkuun, että työsuhde on vakituinen ja etsimme nyt sekä kokoaikaista että osa-aikaisia työkavereita. Kokoaikaisessa työsuhteessa työvuorot ovat arkiaamuisin kello 5-13 ja osa- aikaisessa 20h/viikko työvuoro on kello 6-10 ja 25h/viikko sopimuksella kello 15-20. Kerrothan meille hakemuksessasi oletko enemmän aamu- vai iltavuorojen ystävä ja sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin kokoaikainen vai osa-aikainen työ. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä aikaisissa aamuvuoroissa, sillä kohteisiin ei kulje julkista liikennettä.

Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Kohteissa työskentelee muitakin coorilaisia, ja tarvittaessa apua on saatavilla vaikka työ onkin itsenäistä.

Toivomme valittavilta henkilöillä aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja siivota erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa.

Kiinnostuitko?

Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 3.8.2020 mennessä hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikaisesta tehtävästä.

Palveluesimies Tuija Puustinen kertoo sinulle mielellään lisää työtehtävästä 27.7. jälkeen arkisin kello 14-16 p. 050 533 2347.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot