(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Itä-Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Oletko henkeen ja vereen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin siivousvälineet, kuin älypuhelinkin?  ENTÄS, miltä kuulostaisi merkityksellinen työ kouluympäristössä, jossa päiväsi eivät varmasti ole tylsät? Jatkahan lukemista, sillä etsimme nyt ahkeraakin ahkerampia 

 

AMMATTITAITOISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Mellunmäkeen. Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivoustehtävät kuten sosiaalitilojen, luokkahuoneiden ja ruokalan siivous. Töiden touhussa ollaan pääasiassa koulujen aukioloaikoina ma-pe klo. 10.00-18.00 välille. Lasten kanssa työskennellessä, valittujen henkilöiden tulee luonnollisesti toimittaa meille rikosrekisteriote. Kesät saat viettää pääasiassa lomaillen, mutta peruspesutehtäviä ja sijoitus muihin kohteisiin on myös mahdollista. Palkkaus on KIPA TES PL 3 (11,43 €/h) mukainen. (Please note, that this position requires at least average Finnish language skills. If you have the required language skills, please fill your application in Finnish.)

 

Me vaadimme paljon...

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme laadukasta jälkeä, jonka takia toivomme sinulta työkokemusta puhtaus-alalta tai vastaavaa koulutusta. L&T: llä siivoojan työhön kuuluu paljon muutakin, kuin pölyjen pyyhintä. Toimit nimittäin L&T: n kiertotalouden lähettiläänä, joka pitää huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Tärkeimpiä työvälineitäsi on positiivinen ja reipas asenne siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tulos on merkityksellinen. Kouluympäristössä sinulla tulisi olla tietenkin asiallinen ja positiivinen ulosanti, sillä haluathan näyttää hyvää esimerkkiä koululaisille. Pärjätäksesi kommunikointi- ja asiakaspalvelutilanteissa sinulla tulisi olla vähintään tyydyttävä suomen kieli - muista kielistä on toki etua. Itseohjautuva ja motivoitunut asenne ovat valttikorttejasi, joten olethan myös persoonaltasi toimeen tarttuva tyyppi, joka ei hätkähdä pienistä.

 

Mutta tarjoamme vielä enemmän...

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikoittain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Ennen kaikkea, pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita merkityksellisellä työlläsi! 

 

VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestii myös viisinumeroisen ID-numeron, jonka löydät L&T työpaikkailmoitussivulta otsikon vierestä. Huomaathan, että varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.