(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Iisalmeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Iisalmeen   KOULUSIIVOOJAA    Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 5-13. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.      Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen viihtyvyyden huolehtimalla kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen eri ikäiset käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.    Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.  Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 9.12. 2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13-16 palveluohjaaja Virpi Huttunen p. 040 301 4006. 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).