(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Oletko henkeen ja vereen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin siivousvälineet, kuin älypuhelinkin? ENTÄS, miltä kuulostaisi merkityksellinen työ kouluympäristössä, jossa oman työn tulos on merkityksellinen? Etsimme nyt ahkeraakin ahkerampaa

 

KOULUSIIVOOJAA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kohteesi sijaitsee Helsingin Viikkiin. Töiden touhussa ollaan pääasiassa koulujen aukioloaikoina ma-pe klo. 6.00-14.00. Satunnaisiin viikonloppuvuoroihin meillä on jo oma tekijä, mutta mikäli intoa riittää niin koululaisten viikonloppurientoihin on mahdollista saada myös työvuoroja. Lasten kanssa työskennellessä, valittujen henkilöiden tulee luonnollisesti toimittaa meille rikosrekisteriote. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES PL 3 11,20€/h (noin. 1803€/kk bruttona) mukainen. Työn aloitus on 16.11.2020.

 

Me vaadimme paljon...

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme laadukasta jälkeä. Tästä syystä odotamme sinulta, rautaiselta ammattilaiselta aiempaa työkokemusta puhtaus-alalta tai vastaavaa koulutusta. L&T: llä siivoojan työhön kuuluu paljon muutakin, kuin pölyjen pyyhintä. Toimit nimittäin L&T: n kiertotalouden lähettiläänä, joka pitää huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Tärkeimpiä työvälineitäsi on tunnollinen ja reipas asenne siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tulos on merkityksellinen. Kouluympäristössä sinulla tulisi olla tietenkin asiallinen ja positiivinen ulosanti, sillä haluathan näyttää hyvää esimerkkiä koululaisille. Pärjätäksesi kommunikointi- ja asiakaspalvelutilanteissa sinulla tulisi olla vähintään tyydyttävä suomen kieli - muista kielistä on toki etua. Itseohjautuva ja motivoitunut asenne ovat valttikorttejasi, joten olethan myös persoonaltasi toimeentarttuva tyyppi, joka ei hätkähdä pienistä.

 

Mutta tarjoamme vielä enemmän...

 

*Työehtosopimuksen mukaisen palkan.

*Kannustavan esimiehen, sekä kunnollisen perehdytyksen nykyaikaisilla välineillä. Lisäksi pääset kouluttautumaan säännöllisesti aina talon tarjonnan mukaan!

*Työterveyshuolto on meillä jo normaaliakin parempi, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua taikka hierontaetuja - sillä haluamme että voit hyvin!

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleihin

*Tärkeimpänä saat tilaisuuden rakentaa itsesi näköisen urapolun meillä ja pääset kehittämään itseäsi. L&T:llä nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia vaativimpiin tehtäviin! Vai kiinnostaako sinua kouluttautuminen oppisopimuksella? Meillä se onnistuu! 


VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät L&T: n nettisivuilta työpaikan otsikon vierestä. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.