(Poistunut julkaisusta)

Koulusiivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme reipasta  
 
SIIVOOJAA
 
koulukohteeseen Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (30h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 12-18. Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla kaikkia koulun tiloja. Tulet hyvin toimeen tilojen eri-ikäisten käyttäjien kanssa. Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ainakin vuoden verran. Sinulta sujuvat niin yhdistelmäkoneen käyttö kuin siivoustyön rutiinit. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja nuhteeton tausta. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.