(Poistunut julkaisusta)

Koulusiistija (vakituinen), Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme siistijää oppilaitokseen Tampereen keskusta-alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on reipas, innokas oppimaan uutta sekä tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta sopivan henkilön löytyessä myös tarvittava lisäperehdytys onnistuu.  Työhön kuuluu kohtaamisia koulun henkilökunnan ja oppilaiden kanssa, joten toivomme hakijoilta myös sopivan määrän asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kohde sijaitsee Tampereen keskusta-alueella hyvin kulkuyhteyksien äärellä. Työaika on ma-pe klo 14-18, 20h/vko. Työsopimus on vakituinen ja se alkaa vuokratyösuhteena. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.