(Poistunut julkaisusta)

Koulusihteeri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Koulusihteeri

Työavain 3-1050-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 03.06.2019 kello 15:45
Mainingin koulu , Maininkitie 23 02320 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Peruskoulut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Koulusihteeri toimii kahden koulun koulusihteerinä; Kilossa sijaitsevassa Kilonpuiston yhtenäiskoulussa ja Kivenlahdessa sijaitsevassa Mainingin yhtenäiskoulussa. Koulusihteeri hoitaa monipuolisia ja vaativia kanslia- ja sihteeritehtäviä sekä henkilöstö-, oppilas- ja taloushallintotehtäviä. Molemmissa kouluissa työskentelee kaksi koulusihteeriä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme Espoon edut kuten työmatkalippuedun, maksuttoman uinnin sekä sportti- ja kulttuuriedun. Espoo tukee myös mm. omalla ajalla tapahtuvaa kouluttautumista. Kilonpuiston koulun osoite: Kilonpuisto 5, 02610 Espoo. Mainingin koulun osoite: Maininkitie 23, 02320 Espoo. www.espoo.fi/kilonpuistonkoulu www.espoo.fi/maininginkoulu Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Arvostamme : - oppilas-, talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta - tieto- ja viestintäteknistä osaamista - kokemusta sihteerinä toimimisesta - uusien työvälineiden ja prosessien omaksumiskykyä - hyviä vuorovaikutustaitoja - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - joustavuutta ja aktiivista työotetta - kehittämismyönteisyyttä


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2219,99 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu) sekä 11 lukiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Mainingin koulun rehtori Eero Kling
050 564 1797

Hallinnon erityisasiantuntija Taina Ruotinen
09 816 52064