(Poistunut julkaisusta)

Koulusihteeri, Vantaan kansainvälinen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Vantaan Kansainvälinen koulu

Hagelstamintie 1, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2020 - 


Vantaan kansainvälinen koulu etsii koulusihteeriä.

Vantaan kansainvälinen koulu on noin 520 oppilaan yhtenäinen peruskoulu, jossa annetaan opetusta englannin kielellä vuosiluokilla 1 - 9. Oppilaat valitaan kouluun kielikokeen perusteella.

Koulusihteerin töihin kuuluvat monipuoliset oppilas- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, taloushallintoon liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelu ja yhteistyö eri tahojen kanssa. Lisäksi koulusihteeri tekee yleishallinnon tehtäviä, kuten arkistointia ja asiakirjojen valmistelua.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto. Lisäksi vaaditaan kokemusta toimistotyöstä ja erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi luetaan Primus/Wilma oppilashallintojärjestelmän tuntemus ja kokemus koulusihteerin työstä. 

Työotteeltasi olet motivoitunut, joustava ja oma-aloitteinen. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Hallitset modernit sähköiset työvälineet.

Tehtävään valittua odottaa monikulttuurinen, innostunut ja motivoitunut työyhteisö.

Haastattelut pidetään 10.-12.8.

Koulumme sijaitsee Kartanonkoskella HSL:n B-vyöhykkeellä, jonne on nopeat bussiyhteydet. Esimerkiksi Sörnäisten metroasemalta ehtii bussilla n. 25 minuutissa koululle. Koulun kanssa samassa rakennuksessa toimii myös kaupungin kirjasto ja englanninkielinen päiväkoti. 

Kotisivut

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Lue lisää ja tutustu Vantaan perusopetukseen tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lisäksi vaaditaan kokemusta toimistotyöstä ja erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi: Eduksi luetaan Primus/Wilma oppilashallintojärjestelmän tuntemus ja kokemus koulusihteerin työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Hirvonen Heikki

0503122125

heikki.hirvonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-17


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.