(Poistunut julkaisusta)

Koulusihteeri, Mikkolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Mikkolan koulu

Lyyranpolku 2, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2020 - Hei sinä innostunut koulusihteeri! Haluatko liittyä huippuporukkaamme?

Haemme kouluihimme koulusihteeriä. Kyseessä on jaettu vakinainen tehtävä Mikkolan ja Rekolan kouluilla. Työpanos on 50 % / 50 % molemmilla kouluilla.

Mikkolan koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 820 oppilasta ja noin 80 aikuista. Rekolan koulu on alakoulu, jossa opiskelee noin 300 oppilasta ja 25 aikuista. Koulujen välimatka toisistaan on noin kaksi kilometriä. Kouluissa on yleisopetuksen luokkia, musiikkiluokkia, integraatioluokkia, pienryhmiä, joustavaa perusopetusta sekä maahanmuuttajien valmistavaa opetusta. 

Koulusihteeriltä edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä järjestelmällisyyttä. Eduksi luetaan kokemus asiakirjahallinnon parissa työskentelystä sekä tuntemus perusopetuksen rekisteri, -lukujärjestys- ja viestintäohjelmien käytöstä.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Ville Ylianunti

040-5860917

ville.ylianunti@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.30 - 15.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.