(Poistunut julkaisusta)

Koulupsykologi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Vantaan kaupunki/kasvatuksen ja oppimisen toimiala/opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.03.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan 


Vantaan kaupungilla on päätetty panostaa oppilashuoltoon. Olemme saaneet yhden uuden koulupsykologin toimen lisää. Liity mukaan joukkoomme!

Haemme Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen 15.3.2021 alkaen. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu Kanniston ja Ilolan kouluille. Kouluikäisten lisäksi työalueeseen kuuluu Kanniston päiväkodin eskarit sekä Ilolan koulun yhteydessä toimiva esiopetus.

Rehtorin mukaan Kanniston koululla on hyvä henki ja yhteistyö sujuu. Koulupsykologilta toivotaan asiantuntemusta omalla alallaan ja rohkeutta tuoda omat ajatuksensa esiin. Ilolan koulun rehtorin mukaan koulussa opetetaan suurella sydämellä. Ilolan toimintakulttuurin kivijalka muodostuu kunnioituksesta, turvallisuudesta, yhteistyöstä ja myönteisyydestä.

Koulupsykologina olet psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija koulussa ja esiopetuksessa. Teet sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä ja toimit koulujesi moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä neuropsykologisen konsultaation. 

Vantaalla kaikki psykologi- ja kuraattoripalvelut varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle sijoittuvat yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Yhteisen opiskeluhuollon yksikön ansiosta voimme kehittää palveluita kokonaisuutena ja jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja tehdä moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Vantaan psykologiporukassa on positiivinen ja kannustava henki. Meillä on iso porukka, jossa on laajasti osaamista, joten saat tukea kollegoilta asiaan kuin asiaan. Vantaalla opiskeluhuollon prosesseja on kehitetty pitkään ja moni asia toimii kuin rasvattu. 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3494,29 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 37h45min


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Niemi Sari

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.