(Poistunut julkaisusta)

Koulupsykologi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Vantaan kaupunki/kasvatuksen ja oppimisen toimiala/opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan 


Pidätkö työskentelystä perusopetusikäisten kanssa? Oletko joustava ja sopeutuva ja pidät siitä, että saat työskennellä erilaisten ihmisten ja erilaisten asioiden parissa? 

Haemme Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2020 alkaen. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu Kuusikon ja Peltolan kouluille. Koulupsykologina olet psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija koulussa. Teet sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä ja toimit koulujesi moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä neuropsykologisen konsultaation.  

Peltolan koulun rehtori toivottaa sinut tervetulleeksi lämminhenkiseen, innovatiiviseen ja energiseen työyhteisöön. Yhteisöllinen hyvinvointiryhmä on tärkeä osa Peltolan koulun yhteistyökykyistä ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. 

Vantaalla kaikki psykologi- ja kuraattoripalvelut varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle sijoittuvat yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Yhteisen opiskeluhuollon yksikön ansiosta voimme kehittää palveluita kokonaisuutena ja jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja tehdä moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Vantaan psykologiporukassa on positiivinen ja kannustava henki. Tule mukaan joukkoomme!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 37h45min


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Niemi Sari

040 144 7672

saria.niemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelinaikana 18.8.2020 klo 13-15 (muuna aikana voit jättää soittopyynnön vastaajaan)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.