(Poistunut julkaisusta)

Koulupsykologi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan kaupungille kahta koulupsykologia vakituiseen toimeen. Koulupsykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija koulussa. Koulupsykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä. Hän toimii koulujensa moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Tarjoamme perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen. Nyt haettavana olevista toimista toinen sijoittuu Länsi-Vantaan alueelle ja toinen Korso-Koivukylän alueelle.

Vantaalla kaikki psykologi- ja kuraattoripalvelut esiopetuksesta toiselle asteelle sijoittuvat yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Yhteisen opiskeluhuollon yksikön ansiosta voimme kehittää opiskeluhuoltoa kokonaisuutena ja jatkumona esiopetuksesta toiselle asteelle ja tehdä moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Vantaan psykologiporukassa on positiivinen ja kannustava henki. Tule mukaan joukkoomme!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 38h15min


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Niemi Sari

040 144 7672

saria.niemi@vantaa.fi

Puhelinaika ke 9.10. klo 9.30-11 (lomalla 14.10.-20.10.2019)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.