Koulupsykologi, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Vantaan kaupunki/kasvatuksen ja oppimisen toimiala/opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Haemme Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön koulupsykologia määräaikaiseen ja osa-aikaiseen sijaisuuteen ajalle 3.8.-31.12.2020 . Koulupsykologina olet psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija koulussa. Teet sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä ja toimit koulujesi moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu Kanniston kouluun sekä Vantaan seudun Steinerkouluun. Työaika on 50% täydestä työajasta tai tarvittaessa voimme sopia myös muusta työaikaprosentista. Tarjoamme sinulle perehdytyksen sekä toiveidesi mukaan säännöllisen työnohjauksen ja neuropsykologisen konsultaation.  Sijaisuutta voidaan mahdollisesti jatkaa keväällä 2021.

Vantaalla kaikki psykologi- ja kuraattoripalvelut varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle sijoittuvat yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Yhteisen opiskeluhuollon yksikön ansiosta voimme kehittää palveluita kokonaisuutena ja jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja tehdä moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Vantaan psykologiporukassa on positiivinen ja kannustava henki. Tule mukaan joukkoomme!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan täyden työajan työaika on 38h15min


Yhteystiedot:

Oiskeluhuollon esimies Niemi Sari

040 144 7672

saria.niemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelinaika 28.5.2020 klo 10-11.30 (muuna aikana voit jättää soittopyynnön vastaajaan)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot