Koulupsykologi / Perusopetus
Tampereen kaupunki, Perusopetus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Kasvatus- ja opetuspalveluissa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Lapsia varhaiskasvatuksessa on noin 8 500 ja perusopetuksen oppilasmäärä on noin 17 700. Henkilöstö muodostuu 4 000 alan ammattilaisesta.

Tampereen kaupungin perusopetukseen haetaan koulupsykologia vakituiseen toimeen sopimuksen mukaan.

Koulupsykologin tehtäviin sisältyvät monipuoliset koulupsykologipalvelut esi- ja perusopetuksessa.
Onnistuaksesi tässä tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun psykologin pätevyys.

Työkokemus perusopetuksessa ja kokemus lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja antavat: oppilashuollon päällikkö Sirpa Tikka, puh. 050 379 1934, sirpa.tikka(at)tampere.fi ja
kasvatus- ja opetuspäällikkö Ulla-Maija Ojalammi, puh. 050 428 3044, ulla.ojalammi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 25.10.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat: oppilashuollon päällikkö Sirpa Tikka, puh. 050 379 1934, sirpa.tikka(at)tampere.fi ja
kasvatus- ja opetuspäällikkö Ulla-Maija Ojalammi, puh. 050 428 3044, ulla.ojalammi(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot