(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Koulunkäyntiavustaja

Työavain 3-669-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019 kello 15:45
Viherlaakson koulu , Lukionahde 1 02710 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Peruskoulut
Koulunkäyntiavustajat

Tehtävän kuvaus: Koulunkäyntiavustajan tehtävä sijoittuu Viherlaakson yläkoulun (7-9 lk.) mukautetusti opiskelevien oppilaiden opetusryhmään sekä yleisopetuksen opetusryhmiin. Työ on osa-aikainen ja työaika vähintään 28 h/viikko. Työaika saattaa vaihdella vuosittain annetun resurssin mukaan. Viherlaakson koulu on yhtenäinen peruskoulu ja koostuu kahdesta yksiköstä: Viherlaakson väistökoulusta ja Viherlaakson alakoulusta Vuosiluokilla 7-9 on kuvataidepainotteisuus. Yläkoulussa opiskelee n. 390 opiskelijaa. Työsuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavaa työotetta, oma-aloitteisuutta, positiivisuutta sekä hyviä ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä työkokemusta koulunkäyntiavustajan tai opettajan tehtävistä erityisluokalla.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2010,11 €/kk (täysillä viikkotunneilla)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Vähintään 28h/viikko


Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu) sekä 11 lukiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Virka-apulaisrehtori Annukka Lauho
046 877 3906
annukka.lauho@espoo.fi