Koulunkäyntiavustaja/ viittomakieli, Kaivokselan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kaivokselan koulu

Kaivosvoudintie 10, 01610 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2019 - 


Haemme kehittämismyönteiseen yhteisöömme viittomakielentaitoista koulunkäyntiavustajaa.

Koulumme koulunkäyntiavustajat toimivat rehtorin kanssa yhdessä sovituissa oppilasryhmissä ja tehtävissä.  He osallistuvat koulun yhteisiin kokouksiin sekä tiimityöhön. Koulunkäyntiavustajat toimivat kiinteässä yhteistyössä opettajien ja muun kasvatushenkilöstön kanssa. He tapaavat myös omassa tiimissään rehtorin johdolla kerran kuukaudessa. Koulunkäyntiavustajien tehtäviin kuuluu oppilastyön lisäksi nimettyjen vastuutehtävien hoito sekä läksyparkin ohjaajatehtävät.

Haussa oleva  tehtävä  sisältää viittomakieltä käyttävän oppilaan avustamisen ja tulkitsemispalvelut niin koulutyössä kuin iltapäivätoiminnassa. 

Tehtävän sisältö tarkentuu lukuvuosittain koulun viittomakielisten oppilaiden tarpeiden mukaan.

Kaivokselan koulu on noin 600 oppilaan länsivantaalainen perusopetuksen alakoulu. Vanha kaivosympäristö ja vehreä luonto ovat osa oppimisympäristöämme. Koulu on sujuvasti saavutettavissa julkisen liikenteen välineillä. Kaivokselan koulun oppilaat tulevat Kaivokselan ja Myyrmäen alueelta. Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Koululla on myös pitkä kokemus englanninkielisestä opetuksesta. Aikuisyhteisöömme kuuluu noin 30 luokanopettajan lisäksi seitsemän koulunkäyntiavustajaa, kuusi erityisopettajaa, kaksi suomi toisena kielenä opettajaa, kolme resurssiopettajaa ja valmistavan luokan opettaja. Pyrimme vastaamaan oppilaiden ja huoltajien tarpeisiin kehittämällä kielitietoisuutta, yksilöllistä opetuksen joustavaa järjestämistä sekä jokaisen osallisuutta toiminnassamme. Kuten muissakin vantaalaisissa kouluissa opetusteknologian monipuoliseen käyttöön on opettajilla ja oppilailla mainiot mahdollisuudet.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Koulunkäyntiavustajan tutkinto sekä riittävä viittomakielen taito tai viittomakielen ohjauksen perustutkinto, tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto sekä riittävä viittomakielen taito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijalta viittomakielen taidon lisäksi puhutun suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi: Luemme eduksi hakijan aiemman kokemuksen koulunkäyntiavustajan työstä sekä toimimisesta vaativan erityisopetuksen pienryhmässä. Arvostamme hakijan joustavuutta ja laaja-alaisuutta yhteisöllisessä työssä ja työskentelyssä tukea tarvitsevien oppilaiden kanssa. Luemme eduksi hakijan vahvan viittomakielen taidon ja valmiudet tulkkaamiseen viittomakielen ja puhutun kielen välillä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori

Sarlin Hanna-Mari

0405709196

hannamari.sarlin@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 8- 16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314569
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa