(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Veräjäpellon koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Koulunkäyntiavustajan tehtävä Veräjäpellon yhtenäiskoulussa. Tehtävään kuuluu oppilaiden avustaminen oppitunneilla ja välitunneilla. Työskentely on pääasiassa erityisopetusryhmissä.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Työpaikan nimi: Veräjäpellon koulu, Veräjäpellonkatu 12, 02650 Espoo.

Työaika: 21h /viikko (voi vaihdella). Sijoittuu klo 8.15-15.00 välille.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään:

Edellytämme, että hakijan suomen kielen taidot pitää olla riittävät. Veräjäpellon koulussa on erityisen tuen oppilaita, joiden tuen tarve perustuu vaikea-asteisiin kielellisiin erityisvaikeuksiin (SLI=Specific Language Impairment) ja siksi kaikilla meillä työskentelevillä aikuisilla täytyy olla äidinkielenomaiset suomen kielen taidot.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä)

Arvostamme oma-aloitteellisuutta, iloista ja reipasta oppilaiden kanssa työskentelyä ja yhteistyötaitoja.

Espoon suomenkielinen opetus tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua ja 10 lukiota, joissa opiskelee noin 29 000 oppilasta ja 4 900 opiskelijaa