(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Uomarinteen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Uomarinteen koulu

Uomarinne 2, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.08.2019 - 


Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva  Uomarinteen alakoulu on 700 oppilaan ja 100 aikuisen oppiva yhteisö. Koulumme on monimuotoinen oppimiskeskus, jossa on yleisopetuksen lisäksi myös ruotsin kielikylpy-, erityis- ja valmistavaa opetusta.

Koulumme mahdollistaa uuden opetussuunnitelman mukaisen opetuksen ja oppimisen ajanmukaisissa tiloissa. Oppimista tukeva monialainen yhteistyö ja vakiintunut yhdessä tekemisen kulttuuri luovat hyvän työskentelyilmapiirin koulussamme.

Haemme aktiiviseen joukkoomme  viittomakielen taitoista koulunkäyntiavustajaa.

Koulunkäyntiavustajan tehtävään sisältyy viittomakieltä käyttävän oppilaan kommunikoinnin tukeminen ja oppilaan tulkitsemispalvelu koulupäivän ja siihen kiinteästi liittyvän ajan kuten koulukuljetuksen ja päivätoiminnan ajan.

Koulunkäyntiavustajan tehtäviin kuuluu oppilaan kasvun ja oppimisen tukeminen sekä oppilaan hyvinvoinnin edistäminen koulunkäyntiavustajan roolista. Koulunkäyntiavustaja on osa luokan ja koulun moniammatillista tiimiä, joka yhdessä tukee oppilaan kasvua, kehitystä ja oppimista.

Viittomakieltä osaavan koulunkäyntiavustajan koulu on työpiste, jossa on tarvetta viittomakielen taitoiselle  koulunkäyntiavustajalle. 

Työ on koulujen loma-aikoina vammaisten lasten lomatoiminnassa. 


Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Koulunkäyntiavustajan tutkinto sekä riittävä viittomakielen taito tai viittomakielisen ohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto sekä riittävä viittomakielen taito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työntekijällä tulee olla viittomakielen taidon lisäksi puhutun suomen kielen taito.

Luemme eduksi: Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämisinnokkuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Virka-apulaisrehtori Satu Mansikka

0503145607

satu.mansikka@vantaa.fi

Tavoitettavissa 29-31.7.2019 klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.