(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Sunan koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Haemme hyvään työyhteisöömme osaavaa koulunkäyntiavustajaa.

Koulunkäyntiavustaja toimii luokanopettajan työparina ja hänen tehtävänään on oppilaan oppimisprosessin tukeminen monipuolisesti eri tavoin. Avustaja saattaa toimia opettajan kanssa yhtäaikaa luokassa tai tehdä töitä pienemmän oppilasryhmän kanssa rauhallisessa tilassa.

Sunan koulu on 300 oppilaan alakoulu. Koulumme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuspuiston vieressä.

Työpaikan nimi: Sunan koulu, Solisevantie 10 02760 Espoo
Työaika: Viikkotyöaika on 21-26 tuntia viikossa. Työaika on klo 8.15 - 14.15 välillä. Työaika vahvistuu työsuhteen alussa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtäviin soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).