Koulunkäyntiavustaja, Ruusutorpan koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Koulunkäyntiavustajan sijaisuus 7.1.-5.6.2021. Koulunkäyntiavustajan tehtävät yhtenäisessä peruskoulussa, 1.-9. yleisopetuksen luokissa. Luokkatasot selviävät kevätlukukauden alussa.

Tehtäviin kuuluu luokkatasosta riippuen avustamista oppimistilanteissa, pukeutumisessa ja ruokailussa. Tehtäviin voi kuulua myös osallistumista oppilaan opetuksen ja koulutyön suunnitteluun, opetustilanteiden valmisteluun ja opetusmateriaalin valmistamiseen.


Koulun nimi ja osoite: Ruusutorpan koulu, Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo


Työaika: Vähintään 21h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme: kokemusta eri kieli- ja kulttuuriryhmien sekä erityisoppilaiden avustamisesta sekä kykyä tehdä yhteistyötä niin opettajien kuin muiden koulunkäyntiavustajien kanssa. Lisäksi joustava, vastuullinen ja ennakkoluuloton työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot edesauttavat työssä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot