(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Ruusutorpan koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Koulunkäyntiavustajan vakituinen tehtävä yhtenäisessä peruskoulussa. Tehtävä sisältää oppilaiden avustamista yleisopetuksen tai erityisopetuksen ryhmissä eri luokka-asteilla.

Palvelussuhde alkaa 30.3. tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Ruusutorpan koulu, Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo.


Työaika: vähintään 21 tuntia viikossa. Tuntimäärä sovitaan erikseen vuosittain.


Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Koulunkäyntiavustajan tehtäviin soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä)

Arvostamme joustavaa työotetta, kokemusta tehostetun ja erityisen tuen oppilaista sekä eri kieli- ja kulttuuritaustaisista oppilaista.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Ruusutorpan koulu sijaitsee keskellä kehittyvää Etelä-Leppävaaraa, Sellon läheisyydessä, viheralueen vieressä. Koulu on kasvanut oppilaidensa mukana yhtenäiseksi peruskouluksi. Oppilaita koulussamme on noin 750.