(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Postipuun koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Koulunkäyntiavustaja sijoittuu koulun lievästi ja keskiasteisesti kehitysvammaisten oppilaiden opetukseen. Ryhmässä opiskelee 8 oppilasta. Opettajan lisäksi luokassa toimii kaksi koulunkäyntiavustajaa. Postipuun koulussa on yhteensä seitsemän lievästi ja keskiasteisesti kehitysvammaisten oppilaiden opetusryhmää luokka-asteilla 1.-9. Koulun oppilasmäärä kokonaisuudessaan on hiukan yli 400.


Koulun nimi ja osoite: Postipuun koulu, Ruutikuja 2, 02650 Espoo

Työaika: Vähintään 21h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta kehitysvammaisten oppilaiden avustamisesta erilaisissa oppimisympäristöissä, hyvää suomen kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).