(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Postipuun koulu, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Koulunkäyntiavustajan tehtävät sijoittuvat lievästi ja keskiasteisesti kehitysvammaisten oppilaiden opetusryhmään. Haussa on kolme tehtävää.

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Postipuun koulu on monimuotoinen, yhtenäinen peruskoulu, jossa erityisen tuen luokkia on luokka-asteilla 1.-9. Koulussa toimivat lisäksi yleisopetuksen luokat 1.-6. sekä valmistava opetus. Oppilaita koulussa on n. 400.
Koulun toiminnassa painottuvat hyvä perusopetus, suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys.

Koulun nimi ja osoite: Postipuun koulu, Ruutikuja 2, 02650 Espoo.

Työaika: Vähintään 21h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten oppilaiden kanssa työskentelystä, joustavaa suhtautumista muuttuviin tilanteisiin, oppilaslähtöistä työskentelyotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.