(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Olarin koulu, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Olarin koulu hakee kolmea pätevää koulunkäyntiavustajaa vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Olarin koulu on kasvava yhtenäinen peruskoulu, jossa opiskelee lukuvuonna 2020-2021 noin 630 oppilasta ja työskentelee yli 50 aikuista. Koulussamme toimii tulevana lukuvuonna yleisopetuksen luokkien lisäksi kaksi valmistavaa luokkaa ja kolme erityisen tuen pienryhmää.

Koulunkäyntiavustajien tehtävien sijoittelut vaihtelevat vuosittain tilanteen, tarpeiden ja avustajien vahvuuksien ja osaamisen mukaan. Pääasiallisesti avustajat kuitenkin työskentelevät valmistavassa opetuksessa, pienryhmissä, sekä yleisopetuksen luokissa tukea tarvitsevien oppilaiden ja ryhmien tukena. Avustajapalvelut painottuvat yleisopetuksessa luokille 1.-3. (Lillhemtintie 1), mutta tehtäviä on myös ylemmillä luokka-asteilla (Olarinniityntie 4) tarpeen mukaan.

Koulun nimi ja osoite: Olarin koulu - kaksi toimipistettä: Opinmäki - Lillhemtintie 1 ja Olarinniityntie 3

Työaika: Vähintään 21h / viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Olarin koulussa viikkotyöaika tulee olemaan pääosin noin 25h/vko lukuvuonna 2020-2021.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ammatillisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Lisäksi korostamme arvostavaa vuorovaikutusta ja kohtaamista niin oppilastyössä kuin työyhteisössäkin. Osaamisessa näemme vahvuutena esimerkiksi monikulttuurillisen osaamisen, diabeteshoidon tuntemuksen, toiminnanohjauksen tukemisen, haastavien oppilaiden kohtaamisen ja yhteissuunnittelun muiden työntekijöiden kanssa.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).