Koulunkäyntiavustaja, Kuitinmäen koulu
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Haemme koulunkäyntiavustajaa Kuitinmäen kouluun. Työn alkaessa tehtävä sijoittuu alakoulun lievästi kehitysvammaisten oppilaiden opetukseen sekä aamu-ja iltapäivähoitoon.

Isossa yhtenäiskoulussa sinulla on mahdollisuus erilaiseen työnkiertoon. Työporukkamme on täällä Kuittarissa erittäin sitoutunut työhönsä. Korostamme avoimen keskustelun tärkeyttä koulun arjen kehittämisessä ja haasteiden ratkaisemisessa. Kuitinmäen koulun koulunkäyntiavustajana sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta enemmänkin ja kehittyä työssäsi. Sinulla on hakiessasi siis mahdollisuus päästä osaksi erittäin hyvää työyhteisöä.

Kuitinmäen koulu on kansainvälinen, kulttuurista monimuotoisuutta ja erilaisia oppijoita arvostava yhteisö. Koulu sijaitsee kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa Olarissa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se on 750 oppilaan ja 90 aikuisen työyhteisö. Seuraavat kaksi lukuvuotta alakoulu on väistössä Espoonlahdessa Rehtorintiellä, kunnes uusi alakoulurakennus valmistuu. Koulussa annetaan suomenkielistä yleisopetusta, kaksikielistä suomi-englanti -opetusta, lievästi kehitysvammaisten opetusta ja maahanmuuttajien valmistavaa ja pienryhmäopetusta.


Koulun nimi ja osoite: Kuitinmäen koulu, Kuitinkuja 4
Työaika: Vähintään 21 h/viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja sekä kokemusta lievästi kehitysvammaisen oppilaiden kanssa työskentelystä.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot