(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Kuitinmäen koulu, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Koulunkäyntiavustajan tehtävät Kuitinmäen yhtenäisessä peruskoulussa lievästi kehitysvammaisten opetuksessa sekä aamu- ja iltapäivähoidossa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde. Lukuvuonna 2020-21 tehtävät sijoittuvat 1.-3. luokille.

Haastattelut pidetään 27.-29.7.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Työpaikan nimi: Kuitinmäen koulu, os. Kuitinkuja 4, 02210 Espoo. Tammikuussa 2021 alkaen Kuitinmäen koulun alakouluosa toimii väistötiloissa.

Työaika: Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Työaika on mimissään 21h / vko, mutta viimeisten vuosien ajan olemme pystyneet tarjoamaan kaikille halukkaille koulunkäyntiavustajille täyttä työaikaa 38h 45min / vko.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä oppilaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä lievästi kehitysvammaisten opetuksessa.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).