(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, kotoutumiskoulutus
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Tule koulunkäyntiavustajaksi kotoutumiskoulutuksiimme, osaksi menestystarinaamme.

Spring House Oy (StaffPoint-konserni) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Palveluksessamme on n. 160 valmentamisen ja kouluttamisen ammattilaista. Järjestämme Helsingissä kotoutumiskoulutusta aikuisille maahanmuuttajille. Haemme Helsingin koulutustiimiin vahvistukseksi koulunkäyntiavustajaa, jonka tehtävänä on auttaa opettajaa opetuksessa, antaa tukiopetusta, auttaa opetusjärjestelyissä sekä muissa tukipalveluissa. Työaika on 38 tuntia viikossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Toivomme, että sinulla on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Kielitaito (esim. arabia, venäjä) katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajille suunnatusta koulutuksesta tai opetuksesta. Koulutuksissamme painotamme toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 27.6.2018, mutta huomioithan että aloitamme haastattelut heti eli jätäthän hakemuksesi ensi tilassa järjestelmäämme osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Silja Grönholm to 21.6.2018 klo 8-9 sekä ma 25.6.2018 klo 15-16, numerosta 050384902. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi