(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Kilterin koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kilterin koulu

Iskostie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.08.2019 - 


Kilterin koulu on n. 580 oppilaan, 53  opettajan ja 6 koulunkäynninavustajan ammattitaitoinen ja oppilaita osallistava työyhteisö, joka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Länsi-Vantaalla. Koulussamme on vuosiluokat 7 - 9, yläkoulun ruotsin kielikylpyluokka jokaisella vuosiluokalla, valmistava luokka, pienluokkia sekä joustavan perusopetuksen (JOPO) luokka. Lukuvuodesta 2019-20 alkaen Kilterin kouluun kuuluu myös Lännen pajaluokka, jonka erillinen toimipiste on Myyrmäessä lähellä kouluamme. 

Tutustu kouluumme tästä.

Haemme  koulunkäynninavustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, joka on valmis työskentelemään erilaisten oppilaiden apuna ja toimimaan yhteistyössä opettajien sekä muiden avustajien kanssa. Koulunkäyntiavustajan keskeiset tehtävät ovat oppilaiden avustaminen opetuksessa sekä koulupäivän aikana muutoinkin, työskentely läksykerhossa sekä lomatoiminnassa kehitysvammaisten ja autististen lasten kanssa koulun loma-aikoina.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kiinnostusta oman työn kehittämiseen, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Aikaisemman avustajakokemuksen erityisoppilaiden kanssa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2017,79 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

Yhteystiedot:

Rehtori Tolonen Ulla

0405938530

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe, klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.