(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja – keikkatyötä autismi- ja kehitysvammaopetuksessa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Hei! Me täällä Seuressa haemme keikkailevia koulunkäyntiavustajia pääkaupunkiseudun vammaisopetukseen, jossa työpäiviin kuuluvat aitous, vilpittömyys ja onnistumisen ilo.

Ennen kaikkea haluamme sinut joukkoomme, jos sydämesi sykkii erityisoppilaiden hyvinvoinnille ja haluat tukea heidän kouluarkeaan. Tilanteesi tai taustasi voi olla vaihteleva. Voit olla alan ammattilainen, vastavalmistunut tai opintojen ohella keikkaileva opiskelija. Sinulla voi olla myös muuta harrastusten kautta tullutta koulunkäyntiavustajan työtä tukevaa kokemusta, kuten kerho-ohjaus tai valmennus. Edellytämme kuitenkin, että sinulla on aikaisempaa kokemusta autisminkirjon tai kehitysvammaisista lapsista tai nuorista.

Työtehtävät autismi- ja kehitysvammaopetuksessa sisältävät autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Työtehtäviä on tarjolla niin ala- kuin yläkouluissa. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan yhdessä erityisopettajan ja mahdollisesti muiden luokassa työskentelevien koulunkäyntiavustajien kanssa.

Keikkailevana koulunkäyntiavustajana pääset työskentelemään eri kouluissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin oppilasryhmiin, joissa on kyseisenä päivänä suurin tarve. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä. Keikkailijana pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; oppilaisiin ja heidän koulupäivänsä tukemiseen!

Voit tehdä työvuoron juuri silloin, kun se sinulle sopii. Tarjoamme yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä, myös pidempiä työsuhteita viikosta kuukausiin on tarjolla. OmaSeure-mobiilisovelluksemme kautta poimit kätevästi omaan aikatauluusi sopivat keikat.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:

 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten lasten kanssa toimimisesta ja lapsiryhmien ohjaamisesta
 • Olet lapselle turvallinen ja läsnä oleva aikuinen
 • Olet tasapainoinen, positiivinen sekä osaat asettua toisen henkilön asemaan
 • Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
 • Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
 • Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä keikkailevan koulunkäyntiavustajan työ pähkinänkuoressa:

 • Työkohteina ovat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien peruskoulujen autismia- ja kehitysvammaryhmät
 • Työ on joustavaa ja omiin aikatauluihin helposti sovitettavissa
 • Työvuorot varataan OmaSeure mobiilisovelluksesta
 • Työt ovat kokoaikaisia ja sijoittuvat arkipäiviin
 • Työvuorot tulevat usein tietoon samana aamuna
 • Töitä ei ole tarjolla viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina
 • Palkka sijoittuu 11,98 €/t – 12,34€/t välille. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Tiesithän, että rekrytoimme keikkailevia koulunkäyntiavustajia läpi koululukuvuoden, joten voit täyttää hakemuksen siinä vaiheessa, kun työskentelyn aloitus on sinulle ajankohtainen.

Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi , mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö koulunkäyntiavustajan tehtävään vammaisopetukseen.

Odottele rauhassa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset