(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja keikkatöihin peruskouluihin
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme keikkailevia koulunkäyntiavustajia työskentelemään pääkaupunkiseudun kaupunkien peruskouluihin.

Keikkailevana koulunkäyntiavustajana pääset työskentelemään erilaisissa kouluympäristöissä sekä antamaan työpanoksesi erilaisissa luokissa erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden parissa. Teet työtä yhdessä opettajan ja mahdollisesti muiden luokassa työskentelevien koulunkäyntiavustajien kanssa. Keikkailijana pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; erityistä tukea tarvitseviin oppilaisiin ja heidän koulupäivän tukemiseen!

Voit tehdä työvuoron juuri sinä päivänä, kun se sinulle sopii. OmaSeure-mobiilisovelluksemme kautta poimit kätevästi sinulle sopivat keikat. Meillä on sekä yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä, mutta myös pidempiä työsuhteita viikosta kuukausiin.

Voit olla alan ammattilainen, vastavalmistunut tai opintojen ohella keikkaileva opiskelija. Voit olla myös esimerkiksi kerho-ohjaaja, partiojohtaja tai valmentaja, sillä me arvostamme myös harrastusten kautta tullutta alalle soveltuvaa kokemusta. Ennen kaikkea haluamme sinut joukkoomme, jos sydämesi sykkii oppilaiden hyvinvoinnille ja haluat tukea heidän kouluarkeaan. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta: 

 • Innokkuutta ja motivaatiota työskennellä keikkatyössä vaihtelevissa työkohteissa
 • Joustavuutta ja halua lähteä töihin nopeallakin aikataululla, sillä työvuorot tulevat useimmiten OmaSeureen varattavaksi samana aamuna
 • Sitoutuneisuutta työskennellä säännöllisesti
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai työtä tukevaa aikaisempaa kokemusta
 • Aitoa kiinnostusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn 
 • Työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 

Tässä vielä keikkailevan koulunkäyntiavustajan työ pähkinänkuoressa:

 • Työkohteina ovat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien peruskoulut
 • Työvuorot varataan OmaSeure-mobiilisovelluksesta
 • Työ on usein osa-aikaista ja sijoittuvat arkipäiviin
 • Työvuorot tulevat usein tietoon samana aamuna
 • Töitä ei ole tarjolla viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina
 • Palkka sijoittuu 12,14€/t –12,50€/t välille. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät

Jos olet jo Seuren työntekijä tai olet joskus aikaisemmin työskennellyt Seuressa, sinun ei tarvitse täyttää hakemusta, vaan voit suoraan soittaa puh. 0932973200 ma-pe klo 9-16, niin päivitetään työntekijätietosi kuntoon.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Jos sinulle herää kysyttävää hakuvaiheessa, laita viestiä rekrytointi@seure.fi.

Tiesithän, että rekrytoimme keikkailevia koulunkäyntiavustajia läpi koululukuvuoden, joten voit täyttää hakemuksen siinä vaiheessa, kun työskentelyn aloitus on sinulle ajankohtainen.


Hakemustasi odottaen
Seurelaiset