Koulunkäyntiavustaja, Kauklahden koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Koulunkäyntiavustajan tehtävät yläkoulussa ryhmämuotoisen maahanmuuttajaopetuksen luokissa ja yleisopetukseen integroitujen erityisen tuen oppilaiden kanssa.

Kauklahden koulu, Hansakallio 2.

32 tuntia

Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus (koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkinto, päivähoitaja, lähihoitaja, lastenhoitaja. kodinhoitaja, nuorisonohjaaja, sairaanhoitaja, perushoitaja, kehitysvammaisten-hoitaja tai -ohjaaja, mielisairaanhoitaja, perhepäivähoitajan tutkinto).

Tehtävässä edellytetään: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Espoon suomenkielinen opetus tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua ja 10 lukiota, joissa opiskelee noin 29 000 oppilasta ja 4 900 opiskelijaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot