(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Järvenperän koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Koulunkäyntiavustaja, Järvenperän koulu

Työavain 3-1473-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 19.08.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 19.08.2019 kello 15:45
Järvenperän koulu , Auroranmäki 1 02940 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Peruskoulut
Koulunkäyntiavustajat

Tehtävän kuvaus: Koulunkäyntiavustajan tehtävät peruskoulun vuosiluokkien erityisluokassa (sopeutumisen ja tunne-elämän vaikeudet) sekä tarvittaessa yleisopetuksen ryhmissä. Työaika 23h/vko. Järvenperän koulun on lähemmäs viidensadan oppilaan yläkoulu. Koulumme visiona on oppimisen eriyttäminen ja oppimisen ilo. Tavoitteenamme on kasvattaa ja opettaa oppilaitamme suvaitsevaisuuteen, vastuuntuntoisuuteen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Innostamme oppilaita elinikäiseen oppimiseen ja oppimisen iloon. Kouluyhteisömme muodostaa oppivan yhteisön, jossa aktiivisesti tuetaan oppimisen ja opettamisen kehittämistä. Järvenperän koulussa toimii yleisopetuksen luokkien lisäksi yksi erityisluokka oppilaille, joilla on sopeutumisen ja tunne-elämän vaikeuksia, kolme toiminta-alueittain tapahtuvan opetuksen luokkaa sekä lukuvuonna 19-20 yksi perusopetuksen lisäopetuksen luokka. Koulussa on lisäksi jokaisella yleisopetuksen luokkatasolla matemaattis-luonnontiedepainotteinen luokka, johon oppilaat valitaan pääsykokeen perusteella.


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta koulunkäyntiavustajan tehtävistä yläkoulussa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1208,68€ /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 23h 18 min / vko


Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 76 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu) sekä 10 lukiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Minna Kartano
043 8272 631
minna.kartano@espoo.fi