(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, Aurinkokiven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Aurinkokiven koulu

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.08.2019 - 


Haettavana on 2016 Kivistön alueelle valmistuneessa Aurinkokiven koulussa vakituisen koulunkäyntiavustajan tehtävä 7.8.2019 alkaen. 

Koulu on osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Koulussa kasvaa lukuvuoden 19-20 alussa n. 880 oppilaan ja n 70 opetushenkilöstön jäsenen yhtenäiskouluksi (1.-9.lk). Voit tutustua kouluun tästä.

Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. 

Onko sinulla kykyä edistää yhteisöllisyyttä ja osallisuutta lasten ja nuorten, kollegoiden ja palvelukeskuksen eri toimijoiden kesken? Onko yhdessä tekeminen, tiivis yhteistyö tiimissä ja joustavuus sinulle luontaista? Saatat sopia työyhteisömme jäseneksi. 

Toivomme hakijalta kokemusta koulunkäyntiavustajana toimimisesta perusopetuksessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta työskennellä kaikenikäisten oppilaiden apuna.
Keskeiset tehtävät ovat oppilaiden avustaminen opetuksessa sekä koulupäivän aikana, työskentely iltapäiväkerhossa sekä lomatoiminnassa kehitysvammaisten ja autististen lasten kanssa koulun loma-aikoina.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2017,79 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori Silander Sari

0407783594

sari.silander@vantaa.fi


Tavoitettavissa 17.7 eteenpäin virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.