(Poistunut julkaisusta)

Koulunkäyntiavustaja, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Koulunkäyntiavustaja, 2 tehtävää

Työavain 3-648-19
Vakinainen työsuhde alkaen 07.08.2019
Hakuaika päättyy 29.04.2019 kello 15:45
Kuitinmäen koulu , Kuitinkuja 4 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Peruskoulut
Koulunkäyntiavustajat

Tehtävän kuvaus: Koulunkäyntiavustajan tehtävät Kuitinmäen yhtenäiskoulussa lievästi kehitysvammaisten oppilaiden opetusryhmässä ja hoidossa. Työaika vähintään 21 h 16 min/viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Lukuvuonna 2019-2020 on mahdollista työskennellä täysillä tunneilla. Kuitinmäen koulu on kansainvälinen, kulttuurista monimuotoisuutta ja erilaisia oppijoita arvostava yhteisö. Koulu sijaitsee kahdessa vierekkäisessä rakennuksessa Olarissa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se on 700 oppilaan ja 90 aikuisen työyhteisö. Koulussa annetaan suomenkielistä yleisopetusta, kaksikielistä suomi-englanti -opetusta, lievästi kehitysvammaisten opetusta ja maahanmuuttajien valmistavaa ja pienryhmäopetusta. Koulussa tehdään vahvaa yhteistyötä oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hakijalta odotetaan hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja ja halua osallistua koulun yhteisöllisen ja oppilaita osallistavan toimintakulttuurin kehittämiseen. Hakijalla tulee olla taitoa nähdä oppilaat yksilöinä ja halua ohjata heitä henkilökohtaisella oppimispolullaan. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja: koulunkäyntiavustajan tulee osata työskennellä työtiimin kanssa joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta Kerro hakemuksen Oma esittely -kohdassa, miten em. asiat toteutuvat kohdallasi.

Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten oppilaiden opetuksesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1983,35 €/kk (37h 45min)
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 3 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu) sekä 11 lukiota. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
virka-apulaisrehtori Anssi Iivonen
046 877 1217
etunimi.sukunimi@espoo.fi
9-16

rehtori Terja Isokorpi
050 405 2754
etunimi.sukunimi@espoo.fi
9-16