Koulunkäynninohjaaja / Hatanpään koulu
Tampereen kaupunki, Perusopetus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi- ja oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme koulukäynninohjaajaa Tampereen kaupungin perusopetukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen. Tehtävä sijoittuu Hatanpään kouluun. Tehtävään voidaan liittää vastuukoulunkäynninohjaajan tehtävä.

Koulunkäynninohjaaja mahdollistaa ja tukee lapsen koulunkäyntiä sekä toimii vastuullisena ja turvallisena aikuisena koulupäivän ja kerhotoiminnan aikana. Arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä yhteistyötaitoja sekä vastuullista työotetta. Työaika on 30 h/vko, lukuvuoden työajaksi määriteltävät lisätunnit tehtävässä ovat mahdollisia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva, vähintään toisen asteen tutkinto.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaan. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä: antaa Hatanpään koulun apulaisrehtori Mikko Hepo-oja, puh. 040 800 7474, mikko.hepo-oja@tampere.fi

Hakuaika päättyy 3.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Apulaisrehtori Mikko Hepo-oja, puh. 040 800 7474, mikko.hepo-oja@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot