(Poistunut julkaisusta)

Koululaisten kesätyöpaikat
Tampereen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Tampereen kaupunki tarjoaa tulevana kesänä noin 700 kesätyöpaikkaa ympäri Tamperetta. Etsimme innostuneita ja palvelualttiita vuosilomansijaisia, kausityöntekijöitä ja harjoittelijoita. Lisäksi 15-17-vuotiaille on tarjolla noin 200 harjoittelupaikkaa.

Koululaispaikat on tarkoitettu 16-18 -vuotiaille nuorille. Tehtäviin ei vaadita koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta, mutta toivomme oma-aloitteisuutta, innokkutta ja asiakaslähtöisyyttä! Työsuhteet sijoittuvat kesä-elokuun ajalle ja ovat maksimissaan viiden viikon pituisia. Työsuhteen ajankohdasta ja pituudesta sovitaan jokaisen valitun kanssa erikseen.

Haemme koululaisia seuraaviin tehtäviin:

Koukkuniemen aluepalvelut
Ulkoaluetyöntekijä 
Työtehtäviin kuuluu Koukkuniemen alueen yleisestä siisteydestä huolehtiminen, nurmikoiden leikkaus, pihaistutusten hoitoa ym. avustavia pihatöitä. Työaika on klo. 8.00-14.00. Työ ajoittuu heinäkuulle enintään neljän viikon työsopimuksella.

Oppimisympäristöpalvelut
Tukipalvelutyöntekijä
Työtehtäviin kuuluu kaluston siirtoihin ja erilaisiin muuttoihin sekä oppimisympäristöjen varustamiseen ja kunnossapitoon liittyvät avustavat tehtävät sekä muut oppilaitosympäristöön liittyvät tehtävät mm. sisäisen postin kuljetus.

Varhaiskasvatus
Kesäavustaja
Tehtävään haetaan reippaita ja oma-aloitteisia 16-18 -vuotiaita koululaisia, joilla on kiinnostusta ja valmiutta toimia lasten parissa. Harrastukset, joita voi hyödyntää tehtävässä, katsotaan eduksia. Kesäavustajat sijoittuvat päiväkoteihin ja koululaisten kesäkerhoihin. Työ sijoittuu 1.6.-31.7.2020 välille 3-4 viikon työsopimuksella.

Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy 16.2.2020
Tehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta. Viite: TRE-01-55-20

Lisätietoja hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.