(Poistunut julkaisusta)

Koululääkäri, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme kahta lääkäriä vakinaisiin virkoihin koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös sijaisuus on mahdollinen.

Lääkäri työskentelee kouluilla terveydenhoitajan työparina osana monialaista yhteistyöverkostoa. Määräaikaisten terveystarkastusten ohella lääkärin työhön kuuluu enenevästi mielenterveysongelmien ja muiden koulunkäyntiä ja opiskelukykyä uhkaavien tekijöiden selvittelyä ja jatkohoidon suunnittelua. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhteistyössä muiden lasten ja nuorten palveluita tarjoavien tahojen kanssa.

Ennaltaehkäisevän terveydenhoidon lääkäriyksikössämme on 17 lääkärin virkaa. Lääkäreillä on säännölliset kokoukset, konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, perehdytys ja työnohjaus on järjestetty ja kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustetaan.

Lääkärin tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida toive työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella, myös oppilaitosten sijaintia suunniteltaessa kuullaan lääkärin toivetta.
Osa-aikatyö on mahdollinen, työaikaliukuma mahdollistaa jouston työajoissa.
Espoon kaupungin tarjoamat henkilöstöetuudet mm liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen ovat käytettävissäsi.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä ja syrjäytymisen ehkäisyssä.

Työpaikan nimi: Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.