(Poistunut julkaisusta)

Koululääkäri, Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Koululääkäri, Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, 2 tehtävää

Työavain 2-415-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 01.09.2019
Hakuaika päättyy 05.08.2019 kello 15:45
Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto , Kamreerintie 2 B 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Terveydenhoito
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme kahta lääkäriä uusiin vakinaisiin virkoihin koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on 14 lääkärin virkaa. Lääkäreiden pysyvyys on hyvä, kaikki virat on vakinaisesti täytetty ja yhteishenki lääkäreiden kesken on erinomainen. Kokoonnumme säännöllisesti, konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät ja kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustetaan. Vastaamme Espoon peruskoululaisten ja opiskelijoiden ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta. Lääkäri työskentelee kouluilla tiiviissä yhteistyössä terveydenhoitajan kanssa osana monialaista yhteistyöverkostoa. Työn painopiste on mielenterveysongelmiin ja muihin koulunkäyntiä ja opiskelukykyä uhkaaviin tekijöihin puuttumisessa. Asiakaslähtöinen työote ja monialainen verkostoituminen on työskentelyssämme keskiössä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhteistyössä muiden lasten ja nuorten palveluita tarjoavien tahojen kanssa. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida lääkärin toive työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella, myös oppilaitosten sijaintia suunniteltaessa kuullaan lääkärin toivetta. Osa-aikatyö on mahdollinen, työaikaliukuma mahdollistaa jouston työajoissa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä, kilpailukykyisen palkan, hyvät mahdollisuudet oman ammatillisen osaamisen syventämiseen ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Virkaan ei kuulu päivystysvelvollisuutta. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista ja halua työn kehittämiseen. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vko


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Ylilääkäri Anne Salminen
046 877 3935
etunimi.sukunimi@espoo.fi