(Poistunut julkaisusta)

Koulukyytien kuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Oletko kiinnostunut kuljetusalan tehtävistä? Tuletko hyvin toimeen kouluikäisten kanssa? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KOULUKYYTIEN KULJETTAJAA Kajaaniin.

Etsimme asiakkaillemme työntekijää koulukyytien kuljettamiseen. Työtä tehdään kouluaikoina, mutta halutessasi sinulla voi olla mahdollisuus työskennellä myös muiden kuljetusten parissa kouluaikojen ulkopuolella. Työ alkaa koulujen alkaessa ja kestää ainakin lukuvuoden loppuun asti. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7 - 16 välille.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet vastuullisesti, luotettavasti ja oma-aloitteisesti sekä omaat hyvän asiakaspalveluasenteen. Tehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä ja lisäksi toivomme sinulta aiempaa kokemusta koulukyytien hoitamisesta tai lasten parissa työskentelystä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa (rikostaustaote) sekä D-ajokorttia tai B-ajokorttia ja taksilupaa. Työsopimus astuu voimaan, kun kaikki tarvittavat dokumentit on esitetty.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työtehtävään ja sitä kautta kartuttaa työkokemusta sekä saada uusia uramahdollisuuksia! Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti kuljetusalan ammattitehtäviin.

Täytä hakemuksesi viimeistään 2.9.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi