(Poistunut julkaisusta)

Kouluisäntä / Kouluvahtimestaria
Helsingin Saksalainen Koulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle Helsingin Saksalaiselle koululle kiinteistöstä vastaavaa kouluisäntää / kouluvahtimestaria

Kouluisäntänä ylläpidät omatoimisesti järjestystä, siisteyttä ja turvallisuutta. Huolehdit tilojen toimivuudesta sekä laitteiden ja varusteiden ylläpidosta. Vastaat koulun LVIS-teknisistä laitteista ja niiden säädöstä, huollosta, valvonnasta ja huoltokirjan ylläpidosta.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia, sisältäen erilaisia vahtimestarin tehtäviä kuten huolto- ja kunnostustöitä koulukiinteistössä ja sen ulkopuolella. Työ vaatii asiakaspalveluhenkistä asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta sekä taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Valittavan henkilön tulee pystyä toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Tehtävään sisältyy lisäksi tarvittaessa muun muassa:

  • kalustetyöt sekä huonejärjestelyihin liittyvät muutostyöt
  • tapahtumien ja asiakastilaisuuksien tekninen tuki
  • tavara- ja palvelutilaukset
  • korjaustöiden järjestäminen
  • kulunvalvontaan liittyvät tehtävät

Toivomme hakijoilta soveltuvaa toisen asteen ammatillista perustutkintoa (esim. virastomestarin koulutus) tai vastaavasta työstä kerättyä työkokemusta sekä turvallisuusosaamista mm. EA1, alkusammutus ja henkilöturvallisuus. Työskentelykielenä toimii sekä englanti että suomi, ja muu kielitaito lasketaan eduksi. Ajokortti ja auto ovat tehtävänhoidon kannalta eduksi. Vahtimestarin tulee hallita työtehtävissä käytettävien materiaalien käyttöominaisuudet ja niihin liittyvät työturvallisuusmääräykset ja tuntea tarvittava lainsäädäntö. Tehtävä edellyttää taitoa työskennellä turvallisesti ja toimia myös hätätilanteissa.

Palkattavalta henkilöltä odotetaan lisäksi näkemystä ja kykyä kehittää oman vastuualueensa toimintoja. Kouluisäntä suorittaa tehtäväänsä läheisessä yhteistyössä toisen talonmiehen, aulahenkilön, kouluhuoltajien sekä siviilipalvelusta suorittavien kanssa.

Tarjoamme vakituisen kouluisännän tehtävän, jossa pääset osaksi vuonna 1881 perustettua koulun monipuolista ja kansainvälistä työyhteisöä. Olet osana erittäin tiivistä koulutusyhteisöä, joka on vastuussa n. 700 oppilaan ja opiskelijan koulutuksesta aina esikoulusta lukioon.

Tehtävässä noudatetaan Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava koulun käyttämän työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela, numerosta 0504648493, arkisin klo 12-13.